Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Informació laboral a persones treballadores nouvingudes

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha participat conjuntament amb d'altres Departaments de la Generalitat de Catalunya i amb la coordinació de la Secretaria per a la Immigració en l'elaboració d'un DVD que, sota el títol TREBALL, recull informació sobre treballar a Catalunya, les modalitats de contractació, la inscripció com a persones demandants de feina, els programes de polítiques actives, entre d'altres matèries.

Aquest actuació s'emmarca en el procés d'elaboració de la Llei d'Acollida a Catalunya i dins dels projectes inclosos en el Programa Integral d'Acollida del Pla de Ciutadania i Immigració 2005-2008 on estava prevista l'elaboració de material audiovisual per al suport a l'acolliment de les persones nouvingudes a Catalunya.

Podeu consultar els vídeos relacionats amb treball aquí.

A més de l'apartat sobre treball, la col·leció és d'un total de 6 DVD que tracten sobre Catalunya, habitatge i convivència, salut, educació i serveis socials. Vegeu tota la col·lecció.