Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Connecta't

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), en col·laboració amb la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques, posa en marxa el programa Connecta't adreçat a persones treballadores en situació d'atur, per tal que puguin adquirir les competències digitals bàsiques que els permetin millorar el seu procés de recerca de feina.

El programa, cofinançat pel Fons Social Europeu, consta de dues modalitats formatives, les quals s'impartiran presencialment en alguns centres de la Xarxa Punt TIC del territori.

  • Modalitat A: "Introducció a l'entorn informàtic" (10 hores). Orientada a adquirir competències mínimes en l'àmbit informàtic, com elaborar un document de text, crear i fer servir un compte de correu electrònic i navegar per Internet.
  • Modalitat B: "Eines per a la recerca de feina" (10 hores). Orientada a aplicar les competències digitals bàsiques a la recerca de feina: elaboració del currículum vitae i carta de presentació i recerca de feina mitjançant portals d'ocupació a Internet, com ara Feina Activa.

Persones destinatàries

Aquest programa s'adreça a persones treballadores en situació d'atur inscrites a les oficines de Treball i que vulguin optimitzar el seu procés de recerca de feina.

Inici dels cursos

El programa es comença a desplegar a partir del 5 de juliol i s'aniran realitzant sessions al llarg de tot aquest any.

Durada

10 hores cada mòdul.

Finançament

Els cursos del programa Connecta't estan cofinançats pel Fons Social Europeu.

On es porta a terme?

Aquest programa s'està desplegant a les demarcacions de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre. També es porta a terme a la demarcació de Barcelona, exceptuant les següents localitats: Barcelona, Cerdanyola del Vallès (pròximament), Gavà i Sant Vicenç dels Horts (pròximament).

On adreçar-se

Per tal de poder-vos inscriure al programa, heu d'adreçar-vos a la vostra Oficina de Treball.

Més informació

EN AQUEST WEB PARLEM DE:

Aula Activa   CIFO   CV en línia   Campanyes Agràries   Campanyes Agràries   Centres col·laboradors   Connecta't   Contrat@   Convocatòries   Incentius a les empreses   Legislació   Oficines de Treball   Orientació per trobar feina   Portal Feina Activa   Programa Forma i Contracta   Programa d'iniciatives locals d'ocupació (I+O)   Programa temporal de protecció per desocupació i inserció   Projectes Innovadors   Renovació de la demanda   Serveis de formació   Treball als barris   Treballar a l'estranger, Eurodissea i Leonardo, Xarxa Eures   cursos FP.CAT   e-formació   e-formació