Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Formació virtual a distància

e-formació

Tancada la convocatòria de l'edició 2010

El Servei d'Ocupació de Catalunya compta amb una línia de formació telemàtica adreçada principalment a persones treballadores en situació d'atur.

El programa e-formació té com a finalitat oferir un ampli ventall de possibilitats formatives a través d'Internet, mitjançant el qual un nombre significatiu de persones es pugui formar i millorar, així, les seves expectatives de trobar feina.

Programa e-formació UOC-SOC

Àmbits professionals

El programa e-formació consta de diferents cursos en 116 especialitats diferents, d'entre 25 i 110 hores de durada dins dels següents àmbits:

 1. Informàtica i Internet
 2. Idiomes
 3. Tècniques de recerca de feina
 4. Logística i operacions
 5. Activitats socials
 6. TIC i gestió de la informació i la comunicació
 7. Turisme
 8. Tasques administratives i d'empresa
 9. Emprenedor i gestió de microempreses
 10. Energies renovables i medi ambient
 11. Farmàcia i química
 12. Nutrició i alimentació
 13. Salut

Tots els cursos són sense cost per a les persones que s'hi inscriuen.

Aquest programa compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i s'emmarca en el Projecte Impuls que desplega el Departament de Treball, mitjançant el qual vol assolir impactes concrets que tinguin un elevat efecte multiplicador i beneficiar el màxim nombre de persones en l'àmbit de la formació.

Durada del cursos

Els dies 1 i 16 de cada mes s'iniciaran cursos, planificats aquests segons especialitats i demanda. Prèviament al començament de cada curs hi haurà un mòdul introductori per conèixer la plataforma (l’alumne/a que realitzi més d'un curs haurà de fer aquest mòdul una única vegada). Per cada curs s’establirà una durada màxima, segons les hores a realitzar.

Desenvolupament dels cursos

L'acció formativa serà impartida de forma virtual amb l'assessorament permanent de professorat expert.

L'alumne/a disposarà d’un aula virtual, que comptarà amb diferents espais específics per tal de poder gestionar el temps/agenda, la publicació de materials docents i/o les consultes al professorat.

L'alumne/a haurà de llegir els continguts de suport que trobarà a l'aula, llegir els missatges que s’hi vagin enviant, tant per part del professor/a com dels companys/es, i participar en les activitats que es proposin. El seu seguiment comporta un compromís de treball diari d’aproximadament una hora i mitja.

En finalitzar el curs, es lliurarà als alumnes un certificat.

Persones destinatàries

Aquesta formació s'adreça fonamentalment a persones treballadores en situació d'atur. Tot i així, també s'hi podran inscriure persones treballadores en actiu, sempre que hi quedin places lliures.

Requisits que han de complir:

 • Estar inscrit/a a qualsevol Oficina de Treball.
 • Tenir adreça de correu electrònic.
 • Disposar d’accés a un ordinador amb connexió a Internet durant la durada del curs.

Més informació i consultes

Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar a: eformacio2010.soc@gencat.cat.

EN AQUEST WEB PARLEM DE:

Aula Activa   CIFO   CV en línia   Campanyes Agràries   Centres col·laboradors   Connecta't   Contrat@   Convocatòries   Incentius a les empreses   Legislació   Oficines de Treball   Orientació per trobar feina   Portal Feina Activa   Programa Forma i Contracta   Programa d'iniciatives locals d'ocupació (I+O)   Programa temporal de protecció per desocupació i inserció   Projectes Innovadors   Renovació de la demanda   Serveis de formació   Treball als barris   Treballar a l'estranger, Eurodissea i Leonardo, Xarxa Eures   cursos FP.CAT   e-formació   e-formació