Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Formació Professional Ocupacional

Els cursos de Formació Professional Ocupacional estant dirigits a persones en actiu o situació d'atur. Són programes formatius teòrico-pràctics que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d'inserció o inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores.

Es caracteritzen per tenir una oferta formativa d'especialitats molt àmplia en tots els sectors econòmics i, en alguns casos, la possibilitat de realitzar pràctiques de perfeccionament en empreses catalanes o de l'estranger.

Aquestes accions es porten a terme a través dels Centres d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO), del Servei d'Ocupació de Catalunya i dels centres col·laboradors en matèria de Formació Professional Ocupacional, públics o privats.

Amb l'objectiu de facilitar la consulta de cursos, el SOC compta amb un cercador on podeu buscar el curs que millor s'adapti a les vostres necessitats. Al cercador hi trobareu:

  • Formació ocupacional, dirigida a treballadors/es en situació d'atur
  • Formació a distància, a través d'Internet: e-formació
  • Formació professional: FP.cat
  • Formació contínua, pensada per a persones treballadores en actiu que volen ampliar coneixements.

El catàleg de cursos del SOC, dirigits tant a treballadors/es en situació d'atur com en actiu, es caracteritza per oferir formacions de caràcter teòrico-pràctic en tots els sectors econòmics del mercat laboral, prioritzant aquelles àrees amb més valor afegit (les noves tecnologies, el disseny, les TIC, els serveis a les empreses, les energies alternatives, la gestió respectuosa del medi ambient, etc.).

Normativa

Més informació