Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Condicions d'ús

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, sons i qualsevol altre material, són propietat de la Generalitat de Catalunya, d'algun organisme vinculat o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a la Generalitat de Catalunya.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

  • Només està autoritzat l'ús personal, no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
  • La informació administrativa facilitada per mitjà d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i de les actes que hagin de ser publicades formalment al DOGC i a altres diaris oficials, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.
  • L'Administració de la Generalitat no és responsable de la informació que es pugui obtenir per mitjà dels enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta Administració.
  • La Generalitat de Catalunya no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
  • En cap cas les cookies o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per a emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

EN AQUEST WEB PARLEM DE:

Aula Activa   CIFO   CV en línia   Campanyes Agràries   Centres col·laboradors   Connecta't   Contrat@   Convocatòries   Incentius a les empreses   Legislació   Oficines de Treball   Orientació per trobar feina   Portal Feina Activa   Programa Forma i Contracta   Programa d'iniciatives locals d'ocupació (I+O)   Programa temporal de protecció per desocupació i inserció   Projectes Innovadors   Renovació de la demanda   Serveis de formació   Treball als barris   Treballar a l'estranger, Eurodissea i Leonardo, Xarxa Eures   cursos FP.CAT   e-formació   e-formació