Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Certificat digital

Un certificat digital és un document electrònic que permet a l'Administració, als ciutadans i a les empreses realitzar els seus tràmits per mitjà d'Internet de manera totalment segura. Les noves solucions de certificació i autenticació d'identitat digital que utilitza el SOC proporcionen validesa i seguretat a les transaccions electròniques.

L'ús del certificat digital garanteix que:

  • L'usuari de les aplicacions del web del SOC és la persona interessada, identificant de forma precisa al ciutadà en els seus tràmits a través del web.
  • La informació que es rep en el servidor del SOC no ha estat manipulada per cap persona no autoritzada.
  • Les transaccions són legals, ja que la signatura electrònica reconeguda té el mateix valor legal que la signatura manuscrita.
  • La tramitació electrònica manté la confidencialitat de tots les dades, de forma segura i encriptada per a la seva protecció.

El Certificat d'Usuari us permetrà realitzar tràmits de manera segura amb l'Administració pública per mitjà d'Internet. Gràcies al Certificat d'Usuari podreu oblidar-vos dels desplaçaments i les esperes innecessàries. L'Administració pública a Internet és àgil i eficaç.

Si voleu obtenir un certificat digital, podeu obtenir-los de forma gratuïta a:

EN AQUEST WEB PARLEM DE:

Aula Activa   CIFO   CV en línia   Campanyes Agràries   Centres col·laboradors   Connecta't   Contrat@   Convocatòries   Incentius a les empreses   Legislació   Oficines de Treball   Orientació per trobar feina   Portal Feina Activa   Programa Forma i Contracta   Programa d'iniciatives locals d'ocupació (I+O)   Programa temporal de protecció per desocupació i inserció   Projectes Innovadors   Renovació de la demanda   Serveis de formació   Treball als barris   Treballar a l'estranger, Eurodissea i Leonardo, Xarxa Eures   cursos FP.CAT   e-formació   e-formació